f fffffffff friki.cat
Aquest és un bloc friki
Portal d'administració
Avui he avançat el portal d'administració del bloc, crec que demà ja el tendré acabat.

He pensat que podria posar un bloc de proves per a que pogueu anar vegent el portal d'administració i poguessiu enviar notícies i moderar els comentaris, tal com ja es pot fer.

Per altra banda, també ens esteim plantejant deixar penjar blocs d'altra gent al nostre servidor, emprant el sistema de blocs que esteim fent, així ens repartiriem les despeses del servidor.

A dia d'avui encara no és 'comercial' el bloc, vull dir que no està enllestida la versió '1.0', però crec que ja comença a ser usable pels interessats.

Em sap greu no poder mostrar els canvis que s'han fet aquest cap de setmana, però les novetats són: identificació de l'administrador, edició i eliminació de comentaris i agregació, edició i eliminació de categories.

Algunes de les coses que encara manquen, però que intentaré fer demà són la edició i ocultació de notícies i control d'SPAM via comentaris, que ja n'he començat a rebre (17 en total), encara cap dells ha arribat a publicar-se ;-)
Enviat a les 0:29 13/3/2006 a la categoria FrikiBLOC amb 1 comentaris.

Comentaris:

#1 Si hi ha algú especialment interessat en veure com va l'àrea d'administració i el funcionament del bloc que m'avisi per mail ;-)
Gravatar FrIkI a les 0:33 13/3/2006
Articles
Categories
Efemerides
Ja fa un any...
Arxius
Enllaços
Comentaris
  • S'han fet 423 comentaris
Sindicacions
rss2RSS2 a les noticies
rss2RSS2 als comentaris
Darrera Actualització
  • 1:34 20/2/2018
Contacte

Antoni Villalonga i Noceras

Ensaïmada

Validadors

Valid XHTML 1.0 Transitional

Valid CSS!

[Valid RSS]

Powered by FrikiBLOC. Els gràfics els ha fet en Peter, gràcies! Darrera actualització: 1:34 20/2/2018