f fffffffff friki.cat
Aquest és un bloc friki
Gravatar resucita
Després de vàris mesos sense acceptar nous usuaris, avui he vist que torna estar actiu el sistema de registre http://site.gravatar.com/signup.
Pels que puguin no saber que és això de Gravatar, vos diré que és un servei que podem usar els blocaires per a mostrar una icona identificadora per a ls usuaris que fan comentaris. La gràcia està en que es relaciona l'email amb una icona de forma "universal", és a dir, que simplement fent el registre a Gravatar ja tenim una icona que ens identificarà a tots els blocs que facin us del servei (que són molts).
Fins ara el servei fallava molt, esper que a partir d'ara funcioni millor, de totes formes aquí s'empra una cache, per evitar sobrecarregar el servei.
Tot i això estic penant en canviar el sistema de les icones. A can http://mangasverdes.es/ empren el favicon, la idea em sembla bona, el problema és que alguns dels que envien comentaris no tenen bloc i d'altres no tenen un favicon o bé no és "representatiu" com a icona.
Una altra idea, és la que va tenir en jotape http://jplopez.net/2007/01/25/ipavatar-visualizando-la-ip-en-los-comentarios-del-blog-como-si-fuera-un-avatar/. Es tracta de generar una imatge segons la IP. La idea m'agrada, però ho veig com a alguna cosa complementaria.

Si teniu més idees seran ben rebudes. Ah! I els que no vos hagueu registrat a can Gravatar, pot ser ara és un bon moment :-P
Enviat a les 20:12 21/3/2007 a la categoria La Xarxa amb 3 comentaris.

Comentaris:

#1 Si, posa això del gravatar de les ip's, i si algú t'escriu desde la UIB posa la jeta del Proenza xD
Gravatar servo a les 8:31 22/3/2007
#2 Cony d'atlots, quines idees.
Gravatar FrIkI a les 9:03 22/3/2007
#3 Ara he provat el servei de gravatar, torna a fallar...
Gravatar FrIkI a les 13:59 29/3/2007
Articles
Categories
Efemerides
Ja fa un any...
Arxius
Enllaços
Comentaris
  • S'han fet 423 comentaris
Sindicacions
rss2RSS2 a les noticies
rss2RSS2 als comentaris
Darrera Actualització
  • 1:34 20/2/2018
Contacte

Antoni Villalonga i Noceras

Ensaïmada

Validadors

Valid XHTML 1.0 Transitional

Valid CSS!

[Valid RSS]

Powered by FrikiBLOC. Els gràfics els ha fet en Peter, gràcies! Darrera actualització: 1:34 20/2/2018