f fffffffff friki.cat
Aquest és un bloc friki
minid a la UIB
Avui ha vengut a la universitat en 'minid', convidat per en Ricardo Galli (http://mnm.uib.es/gallir), per a parlar-nos per a la assignatura de 'Seduccions de les Noves Tecnologies'.

Minid és un conegut blocaire (http://minid.net)castellanoparlant, en realitat nom Diego Martín, és argentí i viu a Barcelona.

Creia que ens parlaria sobre la blogosfera, però ha començat parlant del WOW (World of Warcraft). Ens ha deixat blen clar que era un apasionat d'aquest tipus de jocs i ens ha contat algunes anècdotes que m'han deixat sec, ni m'hagues pogut imaginar que a ebay es venen monedes d'or (virtuals) i armes (virtuals també...) a canvi de doblers reals i que fins i tot hi ha empreses que es dediquen a 'explotar' orientals fent-los jugar per a aconseguir monedes d'or, artilugis i augmentar el nivell dels personatges per a vendre-ho després. Ha aconseguit que racionalitzàs (un poc) aquest fet quan l'ha comparat amb les cartes de Màgic (algunes es venen per centenars d'euros), la diferència està en que les cartes estan en suport físic (un troç de cartró) i les monedes d'or són més efímeres i intangibles.

Per altra banda ens ha comentat les xarxes socials que ha propiciat aquest joc, hi ha vertaderes comunitats d'aficionats, els quals colaboren per a 'matar monstres' i resoldre aventures. Molt interessant aquest tema. Si fos aficionat als jocs crec que seria adicte al WOW, com tants d'altres.

Després, ens ha parlat del que jo esperava sentir, dels blocs. Ens ha contat perquè va començar a escriure i els beneficis que l'hi ha portat. Ell és un dels primers blocaires, i creu que això va ser un fet avantatjós pel qual ara és molt conegut dins aquest món i encara que nosaltres ja no hem tengut aquesta aventatge, ens ha animat a que escriguem, com a teràpia personal, per a conéixer gent amb els nostres mateixos gustos, per a fer-nos coneguts en el nostre hàmbit de treball i per a forjar-nos un bon currículum. Minid ens ha dit que el seu millor currículum és el bloc.

Ha estat un plaer parlar amb un dels blocaires més actius i coneguts :)
Enviat a les 23:30 13/3/2006 a la categoria Xerrades amb 1 comentaris.

Comentaris:

#1 Lo que cuentas que conto Minid del WOW demuestra lo mal que van las cosas. Empresas que explotan a orientales para conseguir monedas de oro en un juego que luego venderan a occidentales...nos hemos vuelto todos majaras.
Gravatar Pelovuelto a les 9:01 16/3/2006
Articles
Categories
Efemerides
Ja fa un any...
Arxius
Enllaços
Comentaris
  • S'han fet 423 comentaris
Sindicacions
rss2RSS2 a les noticies
rss2RSS2 als comentaris
Darrera Actualització
  • 1:34 20/2/2018
Contacte

Antoni Villalonga i Noceras

Ensaïmada

Validadors

Valid XHTML 1.0 Transitional

Valid CSS!

[Valid RSS]

Powered by FrikiBLOC. Els gràfics els ha fet en Peter, gràcies! Darrera actualització: 1:34 20/2/2018