f fffffffff friki.cat
Aquest és un bloc friki
Sant Vicenç
Els primers dilluns després de Pascua els murers anam a dinar a la hermita de Sant Vicenç. I ahir no en va ser una excepció.
Com és costum, el diumenge al vespre ja hi comença a haver taules per a avançar feines i reservar els millors llocs. Alguns companys van anar allà a deixar-ho tot ben apunt. Com a acte revindicatiu, van preparar un petit tancat de reixa dins el qual hi anava una lona verda (simulant gespa) i les taules.
Quina va ser la nostra "sorpresa" quan a les 7 del matí els banquets de les nostres taules havien desaparegut i part de la reixa estava pel terra. Un acte vandàlic de lo més infantil, gaire bé fa vergonya pensar qui hagi pogut ser (encara que hi ha més que sospites). La cosa no feia més que començar.
Rondaven les 10 del matí, quan el rector de Muro, Don Pere Fiol, mos comparegué demanant explicacions (que no va entendre) sobre el tancat. Ens demanà/exigí que llevassim la reixa i davant la nostra negativa i amb un atac de "Fúria Dragón" va arrebassar una de les barres que l'aguantaven. S'hen va anar a cercar reforços i mos comparegué amb dos municipals. Entre tots tres va acabar de desmontar el "corralet".
God's Bruteforce Les Autoritats

Sembla mentida que les forces subvencionades per l'Estat, i no em referesc precisament a la policia municipal, neguin drets tan fonamentals com són el de llibertat d'expressió i manifestació i que tot això ocorri davant les forces de l'Estat, ara sí que em referesc a la policia municipal.
I encara no eren les 11!
La cosa estava calenta, la gent ens demanava que era tot allò, alguns veïns de taula ens increpaven dient que els haviem llevat el lloc que havien ocupat ells en anys anteriors... i amb això que es posa a ploure! Per sort no hi havia molta gent encara.
La gent començava a montar els fogons i les taules per a posar-se a cuinar. Nosaltres, sense banquets ni fogons ens començavem a posar nerviosos, és més, era prou divertit veure la gent que s'aturava i devia pensar que no arribariem a dinar allà. Ja eren més de les 12 quan vam tenir la compra feta i tots els estris a punt (encara no teniem banquets).
La paella Els cuiners

Entre una cosa i l'altre fam fer la paella i vam parar taula al taller de Can Corró (feia mal dinar amb la pluja ;-) ). 14:50.
Per no fer-vos enveja no vos diré lo bona boníssima que va ser!! }:-D
Després de dinar començaren a aparéixer superherois. I amb tot això començava la festa. Les fotos parlen per si mateixes (i això que no m'atrevesc a pujar-ne gairebé cap).
El superheroi Espumeta

Hi ha més fotos a can flickr.
Enviat a les 14:33 10/4/2007 a la categoria Personal amb 7 comentaris.

Comentaris:

#1 JaJaJa...!!! Això és crònica exhaustiva dels grans esdeveniments: "Varem viure en primera persona un càstig de Déu: " God's Bruteforce".
Però després de fer bacina mos va acceptar es robatoris d'els banquets com a pecat... Cosa que no el va preocupar gaire... Ay don Pere! "Cleptomano compulsiu" en lo legal i il·legal.
Gravatar Untitled Four a les 22:08 10/4/2007
#2 Lo que està ben clar és que els banquets els va agafar algú que l'hi covia. I jo en sé d'un que diumenje a vespre ja sabia on mos haviem colocat.
Que l'hi perdonin sa falta al que mos va fotre es banquets i si l'hi han de fer mal que sigui a sa conciència.
Gravatar Untitled Five a les 22:53 10/4/2007
#3 Es que sou uns putes rojos subversivos masones! Saps si crido a la brigada politico-social ...
Gravatar servo a les 7:44 11/4/2007
#4 lo millor... es "pogo" dins es Cosca.
Gravatar BARTOME-1 a les 8:46 12/4/2007
#5 ...lo millor de tot és que ja tenim pensada sa de l'any que ve... Gracies Don Pare Pere Turbo per la seva col·laboració i per ratificar-nos que a la casa del senyor "tots som benvinguts", o no... si no n'hi caben més.
Cal remarcar la importancia de l'acte que anava en contra des camp de golfOS que ja basta cony de destrossar sa roqueta, que ja no sé si me deprimesc més quan me'n vaig i vos deix aquí o quan arrib i veig tot el què hi deixau fer.
Respecte a tot lo demés, esper que t'hagi agradat i que si l'any qui ve vols tornar estas convidat, encara que tots sabem que Sant Vicenç és una derrota més!
Gravatar peter punk a les 9:18 12/4/2007
#6 "Con la iglesia hemos topado", que va dir aquell ;-)
Gravatar FrIkI a les 11:14 12/4/2007
#7 Com podeu veure el rector de Muro és una persona violenta, que no sap tractar amb la gent (sobre tot amb els més joves). Això de que va entrar sense demanar permís ho crec, jo mateix l'he vist entrar dins el corral de casa nostra sense dir ni ase ni bestia.

Podeu llegir aquí la feta: http://www.diariodemallorca.es/secciones/noticia.jsp?pNumEjemplar=1524&pIdSeccion=3&pIdNoticia=261098&rand=1178610073242
Gravatar Untitled Five a les 20:43 11/5/2007
Articles
Categories
Efemerides
Ja fa un any...
Arxius
Enllaços
Comentaris
  • S'han fet 423 comentaris
Sindicacions
rss2RSS2 a les noticies
rss2RSS2 als comentaris
Darrera Actualització
  • 1:34 20/2/2018
Contacte

Antoni Villalonga i Noceras

Ensaïmada

Validadors

Valid XHTML 1.0 Transitional

Valid CSS!

[Valid RSS]

Powered by FrikiBLOC. Els gràfics els ha fet en Peter, gràcies! Darrera actualització: 1:34 20/2/2018