f fffffffff friki.cat
Aquest és un bloc friki
LOOM
Ara deu fer devers 11 anys vaig jugar a aquesta aventura gràfica de LucasArts. Com que era jove i era la primera vegada que jugava amb un ordinador no hi va haver forma d'acabar el joc (em vaig quedar gairebé al principi).
Ahir em vaig decidir a tornar-hi a jugar i avui ho he fet. Ha estat cosa ràpida, un parell d'horetes i fora, massa fàcil.

Pels que no conegueu el joc (que de ben segur sou molts) vos diré que el personatge principal és un jove del gremi dels teixidors anomenat "Bobbin Threadbare". Els teixidors són una espècie de mags, sempre han desat en secret la forma de teixir (fer màgia, al cap i a la fi). Doncs, resulta que la mare d'aquest nano va morir quan ell va néixer i en va aprendre d'amagat gràcies al seu 'tutor' en "Hetchel". En Hetchel és jutjat pels ancians del gremi (qualcuna en deu haver fet...) i de cop i volta, sense que en Bobbin entengui res, els ancians es converteixen en cisnes i desapareixen. Bé, tampoc és una història apasionant, no? ;-)

La forma de jugar pot resultar un poc curiosa. En Bobbin, es passetja pel món amb un bastó fent sonar unes melodies cada una de les quals és un conjur distint. Poc a poc va aprenent a fer sonar notes noves i escoltant melodies apren a reproduïr-es.

Pel que he llegit, estava planejat treure dues seqüeles més, però donat el seu fracàs al mercat mai van sortir al públic. La veritat és que després de jugar entenc perfèctement que fos un fracàs, que hi farem :-P

Si algú te fetje per a jugar-hi ho pot fer amb l'scummvm. Jo he jugat amb la versió que es va llançar al mercat amb CD, gràfics a 255 colors i no se que més (la versió en disquet tenia encara menys colors i una qualitat de so inferior).
Bé, esper que cap entusiasta d'aquesta aventura gràfica s'enfadi, simplement la he trobada molt sosa i extremadament senzilla i predible. De totes maneres, estic content d'haver acabat el que vaig començar en el seu dia.

LOOM a la Viquipèdia.

Salut i república!
Enviat a les 0:19 15/4/2007 a la categoria Personal amb 0 comentaris.

Comentaris:

Sense Comentaris
Articles
Categories
Efemerides
Ja fa un any...
Arxius
Enllaços
Comentaris
  • S'han fet 423 comentaris
Sindicacions
rss2RSS2 a les noticies
rss2RSS2 als comentaris
Darrera Actualització
  • 1:34 20/2/2018
Contacte

Antoni Villalonga i Noceras

Ensaïmada

Validadors

Valid XHTML 1.0 Transitional

Valid CSS!

[Valid RSS]

Powered by FrikiBLOC. Els gràfics els ha fet en Peter, gràcies! Darrera actualització: 1:34 20/2/2018