f fffffffff friki.cat
Aquest és un bloc friki
Reflexionem-hi, siusplau... reflexionem-hi
Avui és el dia en que tots disfrutam de la ressaca de la campanya electoral i, a l'hora, el dia que precedeix la jornada electoral.

Un dia dedicat a la reflexió política. És un dia en el que es respira certa pau, la calma que precedeix a la tormenta, com es sol dir.

M'imagin el nostre país sumit en una profunda reflexió interior. Tal com els budistes, tots amb la nostra túnica taronja i el cap pelat.

Desconec quina és la tècnica més òptima per a reflexionar, si agafar els programes dels partits i anar creant un llistat de pros i contres, repassar el programa de fa quatre anys dels actuals dirigents per anar mirant quines propostes s'han duit a terme i quines no, muntar algun tipus de tertúlia amb els companys, mirar les fotografies dels candidats...

No desespereu, però. Entre reflexió i reflexió podeu fer moltes coses, a les 14:00 comença la classificació al GP de Fórmula1 de Mónaco, a les 18:00 comencen tres partits seguits de futbol que poden decidir la lliga i, pels que prefereixen sortir de casa, fa un dia esplèndid per anar a passejar i a nedar i tot. Tot això només apte pels que no tenguin res més a fer, clar.

Reflexionem-hi, siusplau... reflexionem-hi.

PD: Algú em pot dir quines tècniques empra per a aprofitar el dia d'avui i treure'n el profit de la reflexió?
Enviat a les 10:59 26/5/2007 a la categoria Política amb 4 comentaris.

Comentaris:

#1 Jo crec que la majoria ja té més que reflexionat a qui donarà el seu vot. Jo mai havia fet jornada de reflexió,sempre he tengut molt clar a qui votar. Aquest any però, a Muro, m'ho he hagut de pensar força, perquè no em sent representada a cap partit.Però finalment ja ho tenc decidit: sempre és millor tirar cap a l'esquerra.
Gravatar somiatruites a les 11:09 26/5/2007
#2 AH! Per cert friki, la meva més sincera enhorabona per aquest bloc tan interessant. Molt ben currat!
Gravatar somiatruites a les 11:12 26/5/2007
#3 #1 Jo també crec que la majoria ja ho te més que decidit, però sempre hi ha algú que te dubtes de darrera hora, o que encara no ha decidit si anar a votar o no...
És totalment cert que quan hi ha coalicions algunes vegades no n'hi ha cap que representi exactament el que volem, és una llàstima, però als pobles presentar-se com a dos partits distints passa factura en quant a vots tudats.

#2 Bé, ara m'has fet empaqueïr i tot, jejeje. A vegades me sap greu escriure de temes tan diversos. Suposo que molta gent de per Muro llegeix alguna de les coses que escric sobre temes tècnics, programari lliure o Internet i no sap massa bé del que estic parlant, però bé... que hi farem :-P Gràcies!
Gravatar FrIkI a les 11:49 26/5/2007
#4 La política a Espanya i sobretot a les Balears té per jo un pecat mortal: és completament tradicionalista. La gent que vota cert partit ho fa sempre, sense castigar-lo per les trepalleries que hagi pogut fer durant el període dirigent. Això porta conseqüències catrastròfiques com que realment els grups polítics facin el que li doni la real gana.

I cada cop crec manco en la moral de la gent. I que no siguem la pitjor generació de la història.

Però clar, Espanya va bé.
Gravatar paurullan a les 14:24 26/5/2007
Articles
Categories
Efemerides
Ja fa un any...
Arxius
Enllaços
Comentaris
  • S'han fet 423 comentaris
Sindicacions
rss2RSS2 a les noticies
rss2RSS2 als comentaris
Darrera Actualització
  • 1:34 20/2/2018
Contacte

Antoni Villalonga i Noceras

Ensaïmada

Validadors

Valid XHTML 1.0 Transitional

Valid CSS!

[Valid RSS]

Powered by FrikiBLOC. Els gràfics els ha fet en Peter, gràcies! Darrera actualització: 1:34 20/2/2018