f fffffffff friki.cat
Aquest és un bloc friki
FrIkI Returns
Al pur estil dels superherois, però sense la més mínima intenció a deixar regust de pel·lícula de diumenges per la tarda, vos vull fer saber que Internet encara està enmarxa, no ha acabat la corda (com el "Big Ben").
M'he agafat unes vacances voluntàries, sí, unes Vacances 2.0. Com volgueu. Per equilibrar la balança ni he escrit ni he llegit. Ara em toca posar-me al dia tant d'una cosa com de l'altra.

Quatre coses que m'han passat aquest estiu (o menys):
Pels que sabieu que tenia el portàtil lisiat, no patiu (xD) està recuperat. Suposo que les vacances també l'hi han caigut bé. Ha bastat tirar dues gotetes d'estany a damunt la placa.
M'he fet el capo malayo de la Wii. Call of Dutty, Zelda, Medal of Honor i una mica de Resident Evil, Mario Strikers... (pel que més volgueu, ni vos acosteu a en Harry Potter). Ara l'hi pec una mica al homebrew (funciona sobre l'emulador GC de la Wii). El homebrew de GC ja estava un poc abandonat, suposo que reviscolarà una temporadeta, almenys fins que es pugui executar codi natiu a la Wii. Es pot executar GNU/Linux i hi ha una mini-distro GNU/Linux+Mplayer+Frontend(MFE) per a veure pel·lícules. Tenc ganes de fer un terminal per a poder escriure a la consola, això aniria bé per a fer moltes proves i posar un kernel més modern (el darrer que he vist funcionant sobre la cube és un 2.6.12), si no vaig errat. Ja veurem si arriba a port.
També he jugat un poc amb un bot per al tribalwars. La capa d'abstracció de comunicació amb el servidor està mitjanament avançada, ara falta construïr la IA, però ja es poden fer cosetes... molt útil per als que s'en van de vacances i no volen fer un 'sitting'.
També he fet una mica de disseny web, amb històries tràgiques per enmig. Ja vos passaré algún ellaç d'spam fent-me el despistat...

Bé, no vos vull avorrir massa. Aprofitau el temps que vos quedi de vacances (si es que encara hi esteis) i endavant ses aixes!
Enviat a les 2:23 20/8/2007 a la categoria Sense classificar amb 3 comentaris.

Comentaris:

#1 Quina putilla, segur que t'has viciat com una loca!
Mos veim per ses verbenes ;)
Gravatar servo a les 11:56 20/8/2007
#2 Ja estic frisant per fer una partida amb tu al Mario Strikers. Quan vulguis feim un parell de partits per internet :)
Gravatar worm a les 8:52 22/8/2007
#3 #2 Jejeje, la podem fer en voler a sa partideta. Però t'avís que no en se gaire amb l'Strikers. Hi he jugat poquet...

Salut!
Gravatar FrIkI a les 18:52 22/8/2007
Articles
Categories
Efemerides
Ja fa un any...
Arxius
Enllaços
Comentaris
  • S'han fet 423 comentaris
Sindicacions
rss2RSS2 a les noticies
rss2RSS2 als comentaris
Darrera Actualització
  • 1:34 20/2/2018
Contacte

Antoni Villalonga i Noceras

Ensaïmada

Validadors

Valid XHTML 1.0 Transitional

Valid CSS!

[Valid RSS]

Powered by FrikiBLOC. Els gràfics els ha fet en Peter, gràcies! Darrera actualització: 1:34 20/2/2018