f fffffffff friki.cat
Aquest és un bloc friki
ibi
Actualització: He pujat les fotos

Així he batiat el meu portàtil nou, un Dell Latitude D430 http://www.dell.com/content/products/productdetails.aspx/latit_d430.

La retirada de l'X1 (també un Latitude), ha estat forçada, per un problema elèctric, que hi farem... :-(

Divendres a la tarda, mig per sorpresa, em va arribar la maquineta. Quan vaig acabar les classes vaig anar corrent a casa a veure el paquet.

El vaig obrir amb molt de compte, però sense perdre temps, ja tenia ganes de veure'l. Primer em vaig trobar amb una capça de cartró plena de coses que ocupava la meitat de l'embalatge. I al davall hi havia el portàtil.

Vaig desfer la caixa de sobre i, com no, vaig trobar més caixes... com si es tractàs d'una "matrioska" (les pepes russes que van una dins l'altre). Hi havia la gravadora de DVDs D-Bay (exactament igual que la de l'X1), la dock-station i també cables, el carregador, discs i manuals vàris.

Ara arribava el moment d'agafar el portàtil :-)
De seguida vaig notar que era un poc més feixuc que l'X1 (uns 1400 grams). Vaig mirar un poc els ports i les entrades d'aire i, també, l'acreditació de la llicència de Vista Home (ja havia vist el CD poc abans). El vaig enxufar a la dock-station només per a emprar el lectors de cd que incorpora (em feia ilusió).

Iniciant la màquina...
El primer que em va botar, va ser el Windows Vista, preinstal·lat. Després de confirmar l'idioma em va demanar si acceptava la llicència, vaig llegir-la i, com que no em va convèncer, vaig aturar l'ordinador (tal com recomanava pels que no la acceptassin).

Sense perdre més temps vaig ficar el CD de Debian Testing KDE per a AMD64. Iniciant l'instal·lador em vaig tornar loco, per culpa d'un error del disc d'instal·lació (resulta que l'instal·lador empra el nucli 2.6.18, però a dins només hi ha els mòduls per al 2.6.22, i necessitava carregar-ne un parell...

Res, al final vaig descarregar l'instal·lador de Etch (stable) i va anar a les mil meravelles. Inmediatament vaig continuar amb l'upgrade cap a Sid, no en faltaria d'altra!

Ja he fet funcionar-ho tot, només em queda per provar el módem, però tampoc m'interessa per res.
Enviat a les 17:51 3/11/2007 a la categoria Personal amb 1 comentaris.

Comentaris:

#1 Que putes dius toniet!?! Quines putes històries mos montes per dir que tens un portatil nou! enhorabona! Ja no tornaras a dormir tot sol! salut i mos veim! Esperem que gats!
Gravatar Mayolicus a les 11:55 9/11/2007
Articles
Categories
Efemerides
Ja fa un any...
Arxius
Enllaços
Comentaris
  • S'han fet 423 comentaris
Sindicacions
rss2RSS2 a les noticies
rss2RSS2 als comentaris
Darrera Actualització
  • 1:34 20/2/2018
Contacte

Antoni Villalonga i Noceras

Ensaïmada

Validadors

Valid XHTML 1.0 Transitional

Valid CSS!

[Valid RSS]

Powered by FrikiBLOC. Els gràfics els ha fet en Peter, gràcies! Darrera actualització: 1:34 20/2/2018