f fffffffff friki.cat
Aquest és un bloc friki
Beneïdes golfistes
Ahir foren les beneïdes de Sant Antoni. Els AntiGolfos de Muro vam muntar una petita carroça on es veia Mallorca tota plena de gespa. En Mascó anava davant nosaltres amb l'ase i una colla de pagesos golfistes, amb els tradicionals bastons mallorquins de jugar a golf.
Entre nosaltres es va deixar veure la mort, repartint frases "golfes" als assistents.

Quan vam arribar davant les autoritats, ens hi vam acostar, els vam presentar el nostre mapa de Mallorca i el ho plantàrem allà al terra. Per què nosaltres no volem una Mallorca així.

Immediatament, el batlle va fer retirar la post que l'hi posarem al davant, tampoc l'hi deu agradar una Mallorca tan verda? O devia trobar que hi faltaven hotels? Sigui com sigui, els municipals van endur-se uns metres en fora el taulell i el posaren cap per avall, a fi de que no es veiés el muntatge.

Acabades les beneïdes el taulell va ser col·locat a l'enfront de l'ajuntament i va estar allà tot el temps que la gent feia la xerrada abans de tornar a casa i durant l'entrega de premis. Ahir a la nit encara s'hi deixava veure decorant l'ajuntament i encara hi és si no l'han llevat.

Vam tenir aplaudiments, crits de fora golf i ànims, però també més d'un insult i xiulades al nostre pas. De ben segur que si algú hagués tengut pedres les hagués tirades des de la balconada.

A IB3, a la connecció amb Muro, mostraren la desfilada d'alguns animals i, com no, la nostra arribada.
Al Diari de Mallorca també se'n fan ressò.
www.diariodemallorca.es

"Els ases no mengen gespa"


PD: Algú te alguna una foto? Me la podria passar, gràcies!!
Enviat a les 9:55 18/1/2008 a la categoria Cultura amb 3 comentaris.

Comentaris:

#1 www.diariodemallorca.es

sant antoni 2008. MURO: El tradicional desfile fue un auténtico carnaval adelantado
El golf, protesta sorpresa en las Beneïdes
El desfile de este año registró mucha asistencia de público pero menos carrozas y ganado que ediciones anteriores

MANUEL PERELLÓ/ P.C. MURO. Las beneïdes de Muro son las que tienen quizá mayor fama de Mallorca y por ello recibieron ayer a muchos visitantes, a pesar de que en los municipios de alrededor no es día festivo. Hubo muchos espectadores, pero menos participación de carrozas y animales que otros años.
Las beneïdes se convirtieron en un auténtico carnaval adelantado y, si bien predominaron las carrozas y disfraces tradicionales santantonians -payeses, demonios, pastores, madones y otros- los hubo también fantasiosos y reivindicativos, especialmente con el polémico campo de golf de Son Bosc.
Un grupo de jóvenes del pueblo se presentó espontáneamente con una carroza sin estar inscrita. Representaba un mapa de Mallorca lleno de campos de golf. La comparsa la componían payeses que con sus bastones iban repartiendo pelotas a modo de palos de golf.

El enfado

Los autores del montaje dejaron el mapa ante las autoridades. El jurado se molestó con este proceder. Rafel Gelabert, concejal de Fiestas, lamentó que "se hayan colado en el desfile sin inscribirse para protestar y no participar. Además las bolas de golf que lanzaban eran de papel de plata pintado con aerosol, eso no es muy ecologista", denunció el munícipe. [...]
Gravatar FrIkI a les 9:59 18/1/2008
#2 "El enfado". Vol dir el concejal de festes es fa enfadar amb nosaltres? No m'ho pensava mai. I que és això de que les pilotes no eren ecologistes?? L'arbre que va posar l'ajuntament era ecologista? I el Betlem municipal que estava fet amb verdet, que!? És legal emprar verdet? Mem si encara haurem de posar denúncies a l'ajuntament...
Gravatar FrIkI a les 10:04 18/1/2008
#3 Conclusió: Es vi des Butxet col·loca molt! però que mooolt!
Gravatar peterpunk a les 0:21 22/1/2008
Articles
Categories
Efemerides
Ja fa un any...
Arxius
Enllaços
Comentaris
  • S'han fet 423 comentaris
Sindicacions
rss2RSS2 a les noticies
rss2RSS2 als comentaris
Darrera Actualització
  • 1:34 20/2/2018
Contacte

Antoni Villalonga i Noceras

Ensaïmada

Validadors

Valid XHTML 1.0 Transitional

Valid CSS!

[Valid RSS]

Powered by FrikiBLOC. Els gràfics els ha fet en Peter, gràcies! Darrera actualització: 1:34 20/2/2018