f fffffffff friki.cat
Aquest és un bloc friki
Primer torneig de Magic
Ahir vaig participar al meu primer torneig de Magic. Tot i ser un jugador totalment novell i amb una baralla feta amb presses i pocs doblers, vaig tenir ganes de veure com anava això dels tornejos. "Just for fun".

El torneig era de tipus 2, això significa que només són vàlides les cartes de les expansions més recents (normalment cartes més barates, fàcils d'aconseguir i, sobre tot, menys potents). Ideal per a començar.

En principi hi havia unes 20 persones apuntades, però com que ja s'havia de fer el torneig la setmana passada i, per culpa del temps, ho van depassar per aquest divendres, va fallar molta gent. En total, crec que vam ser 14. Com, no, als primers minuts vam ser un nombre imparell i jo estava sense parella (els tres primers punts de la meva vida guanyats de la forma més cruel).

Com he dit, però, vam ser 14, al final, va arribar un al·lot uns anys més jove que jo i ens van emparellar. Així, que em vaig quedar sense els tres punts. Ell tenia una baralla blanca-blava-negre, amb bastant de control. Feia just uns minuts en Payeras, m'havia parlat d'aquest tipus de baralles, tenia unes cartes que combinaven molt bé i em feien pujar a la mà tot el que baixava. La "Floración amarga", crec que me la va pujar 4 vegades, al final ja no em vaig atrevir a baixar-la. En els primers torns ell es va dedicar per complet a pujar-me aquesta carta a la mà, cosa que vaig aprofitar per anar baixant criatures més petites i fent mal poc a poc (tot i que ell també recuperava vides i la cosa anava MOLT lenta). No recordo com va ser el final, però vaig guanyar, crec que vaig treure la "Multitud notoria". Sí, vaig guanyar la primera partida :-) Això va fer que em relaxàs, confiàs amb mi mateix i anàs a per el 2-0 per guanyar els tres punts, de nou.

Vaig començar amb una bona mà, i aviat vaig anar fent mal, fins que el vaig deixar a un torn de perdre. No em va servir de gaire tenir la taula plena de criatures... em va treure una "Condenación" i a partir d'aquí se'm va girar la sort. Tenia la "Multitud notoria" a la mà, sense cap criatura en mig, de res me servia. I vaig robar una vegada i una altra illes i pantans, vaig estar 5 ò 6 torns sense poder fer res més que baixar alguna terra, suficients com per a que la vida em quedàs a 0. El marcador s'equilibrava (1-1), en el moment que l'àrbitre ens avisava que quedaven 5 minuts i que no començàssim la darrera partida. Un punt a cada i una mica desil·lusionat després d'haver guanyat una partida i estar a punt de guanyar la segona, però aviat em vaig recuperar i ja estava a punt per la segona ronda.

Vam començar a jugar, pim-pam pim-pam, i entre una cosa i l'altra vaig deixar-lo a 3 vides en poc temps. A més, ell tenia la "floración amarga" en joc (lleva una vida al propietari per torn). Va poder amparar-la amb una fada 4/4 amb 'flash' (Pandilla enlazaniebla). Així va aguantar molt bé i jo em vaig quedar molt aturat, sense poder atacar-lo i rebent fort a cada atac. Vaig perdre, es clar. A la segona partida, vaig tenir una mala mà, i, pot ser hauria d'haver fet mulligan, però vaig decidir arriscar-me. No tenia pantans, tan sols una illa o dues, i necessitava pantans per a començar bé. Amb no res em vaig quedar a 0 de vides, ja ni recordo com va ser, però vaig durar dos sospirs.

La tercera partida. Ja començava a estar cansat, després de les dues rondes anteriors, molt dures. Així que, vaig cometre alguns errors greus dins les partides d'aquesta ronda. Vaig guanyar la primera partida (crec que l'oponent va tenir molt mala mà). La segona partida la vaig perdre i la tercera va ser espantosament dolenta. Vaig cometre alguns errors al principi i després, tan jo com l'oponent, teníem mala mà. Tot el temps ens venien terres (A l'oponent l'hi venien tutors per a cercar terres i es desesperava. Jo l'intentava convèncer de que no era tan dolent, al cap i a la fi, lleves tot el que no necessites de la baralla i va quedant lo bo.). Res, jo no el podia atacar, perquè ell tenia una criatura amb un encantament que feia que la criatura rebés tot el mal que es fes al jugador (era una 4/6 la criatura). Jo amb 4 o 5 fades no l'hi podia fer res i ell m'anava atacant poc a poc fins que em vaig quedar a 0, de nou.

Tres rondes i només un empat per falta de temps. La cosa no pintava gaire bé, tot i que jo em donava per satisfet, al cap i a la fi m'ho estava passant molt bé. El darrer emparellament fou amb en Worm, ja era hora de que em tocàs amb algun company. No recordo molt bé com van ser les dues partides que vam jugar, les tenc mesclades dins el cap, però sé que a una d'elles tenia ganes de que em vengués una illa, per a jugar la "Multitud notoria" i acabar aviat, però no hi havia manera, al final me la va descartar, i fins i tot, record haver rigut quan em va enviar una illa cap al cementiri, quin desastre... al final dues partides dures, però amb resultat favorable i tres punts més a la butxaca. Sempre sap greu guanyar a un company i la veritat és que no creia que fos aquest el resultat hora de començar.

Al final content, 4 punts. No sé quina posició, però calcul que no gaire dolenta, hi havia bastanta gent amb 0 i 3 punts. Tot i això, la posició i els punts eren el menys important (a no ser que guanyis, en aquest cas sí que importa! xD).

Ah!! Se m'oblidava el premi eren sobres de cartes, a mi em va tocar una "Choza de la tía" (una terra doble negre-vermella), que no està gens malament, miraré de baratar-la amb alguna "Floración amarga" o alguna terra doble negre-blava ("Valle aislado", per exemple.

Així que això és tot... enhorabona als que arribin a llegir fins aquí abaix i fins aviat.

PD: Sort als participants del torneig T1 d'avui.
Enviat a les 13:58 17/5/2008 a la categoria Personal amb 5 comentaris.

Comentaris:

#1 Do not worry be happy! La gràcia de tot això és que t'ho passis bé! Així que moltes felicitats per la primera aparició en terreny de competició ^_^
Gravatar paurullan a les 17:21 17/5/2008
#2 Jo sempre he tengut curiositat, però no tenc ni idea de com va. Si un dia me pos a mirar-ho vos diré coses :-)
Gravatar guillem a les 8:35 18/5/2008
#3 Al menys vares empatar en una partida, no es tanta humiliació. Jo vaig perdre totes. T_T
Gravatar Jill a les 18:35 18/5/2008
#4 Cuka! Vaig veure un comentari teu al blog den Mayolicus, parlaves d'un torneig de Magic. Només veure aquest nom ja em va picar la curiositat per veure si realmlent era lo que em pensava. Ara n'he parlat amb en Mayolicus i m'ha dit que per més info. que consultàs aquest blog. Acab de llegir l'article i només puc dir-te que m'he emocionat moltíssim!! Magic The Gathering!! Quins records!! Sí, jo també he estat friki! jajaja Tot i que a n'aquells temps no sé si existia encara la paraula. Les meves cartes tenen ben bé 15 anys!! Per això no sé si podria participar a un torneig de tipus 2, però segur que sí qualca dia podem fer una partideta!! jajaja Tastaràs tot es poder des meus Goblin Grenade!!

Salut!!
Gravatar Paskuàle!!! a les 15:56 20/5/2008
#5 #4 En voler feim una partideta. Ara he mirat que eren els Goblin Grenade, efectivament ja fa temps d'això... 14 anys, ni més ni manco. Wow, segur que tens cartes interessantíssimes :-)
Gravatar FrIkI a les 22:41 20/5/2008
Articles
Categories
Efemerides
Ja fa un any...
Arxius
Enllaços
Comentaris
  • S'han fet 423 comentaris
Sindicacions
rss2RSS2 a les noticies
rss2RSS2 als comentaris
Darrera Actualització
  • 1:34 20/2/2018
Contacte

Antoni Villalonga i Noceras

Ensaïmada

Validadors

Valid XHTML 1.0 Transitional

Valid CSS!

[Valid RSS]

Powered by FrikiBLOC. Els gràfics els ha fet en Peter, gràcies! Darrera actualització: 1:34 20/2/2018