f fffffffff friki.cat
Aquest és un bloc friki
Gràcies!
Seguint l'exemple d'en Joerg Jaspert (DD), vull donar les gràcies a algunes persones. A vegades se'ns oblida agrair tal com cal el que els altres fan per a nosaltres.

Primer començaré pel més important, que és la família, que entre moltes altres coses em mantenen fins que acabi els estudis (que no és poc). També a la meva germaneta, que gairebé no la veig mai :-( Tampoc em vull oblidar dels padrins ni dels oncles, que sempre estan allà per quan els necessiti.

Sortint ja del que és pròpiament la família, no em puc deixar a en Pereantoniet amb el que visc entre setmana, a Ciutat. I a la seva germana, Margalida (que és massa bona atlota a part de guapa :-P). És sa meva "germana postissa". I, com no, a na Bel, la mare de tots dos, que sempre s'encuida de nosaltres. També vull enviar una salutació especial a na Reinés i en Fotou, que, en anys passats, vam conviure. Gràcies pels bons moments i la companyia.

Agraïments no tan personals, però tan o més sincers, són per als amics de Bulma. Els de les Kedades, la bulmailing i, com no, els de la Junta Directiva. Pau, no ploris cony, que els bulmers no ploren!

Abans de sortir de dins Mallorca vull, encara, enviar les gràcies als amics que no he inclòs abans. Als amics de les festes i concerts (molts d'ells bosquerrons ;_P). Un salut a tots els del Reboster!! També als companys de l'Aula Linux de la UIB, amb els que reim molt i feim algun Bzflag de tan en tan. Als companys de classe, que sou uns caxondos :-P Ah, i a en Servo també, que sempre te curolles amb programar coses massa complicades =).

Agraïments per a tota la comunitat de desenvolupadors de Debian pel seu magnífic treball, sense ells la meva vida amb l'ordinador no seria igual. Com, no, també gràcies a la pila d'usuaris, que ajuden als desenvolupadors i a altres usuaris. A la FSF. I a tota la comunitat de desenvolupadors de programari lliure. Sense ells un somni anomenat GNU, no seria possible.

Especialment vull dedicar el post als soferts lectors del bloc. Als que envien comentaris. Als que no. Una abraçada a en Jose, el meu troll preferit.

A continuació un salut molt especial pel treball que desenvolupen a: Bush, tot el Govern d'Estats Units, polítics d'arreu del món, als països que estan en guerra, als que amollen bombes, també als que disparen, als mafiosos, als constructors i especuladors, als que fan camps de golf, als que fan hotels, als que tenen cases buides mentre gent es congela al carrer, als explotadors, violadors, a totes les esglésies i doctrines, a les multinacionals, als triunfitos i "grandes éxitos", la SGAE... I una forta abraçada als SPAMmers. Sense ells el món no seria igual!!

Per últim vull demanar disculpes a tots els sofridors als que he contagiat això del programari lliure. De veritat ho sento, però no promet deixar-ho de fer xD

Que tengueu, tots, una bona cloenda d'any i un millor 2007.

PD: No cerc atlota, però estic disposat a canviar d'opinió ^_^
Enviat a les 12:07 31/12/2006 a la categoria Personal amb 7 comentaris.

Comentaris:

#1 Ostres, me poses en un bon compromís. M'he emocionat amb el comentari, deixaria de ser bulmero si ploro?
Moltíssimes gràcies a tu, has sigut un gran company. Et desitjo un gran any ^_~
Gravatar paurullan a les 14:09 31/12/2006
#2 Et dono les gràcies a tu per sofrir-me i per estar sempre allà!

Salut, i bon any per a tothom, fins i tot als polítics pesseters i mafiosos! Esperem que el 2007 sigui un any de canvi a nivell polític, i que sigui profitos per a tothom. Molta sort!!!

P.D: Pau, no passis pena; podem plorar tot el que volem. Deixem de banda el rol/estereotip del "bulmero" macho que es programa els seus propis moduls pel kernel; nosaltres també tenim sentiments!!
Gravatar servo a les 16:59 31/12/2006
#3 Bé, diguem-ne que esteim els Hackers que no ploram, empram emacs i menjam ous durs per fer les 12 campanades i després estan els "altres", que ploren com a magdalenes, usen vim i menjen fruits de baixa categoria per Nadal. ;-)

#2 Servo, jo et feia dels casi-hackers que es programen el seu propi sistema operatiu quan tenen una tarda avorrida de pluja. Ja veig que això del ServoServer va ser una trista il·lusió...

Bé, tan si plorau com a magdalenes com si sou Hakers i gaudiu de la cafeïna intravenosa, disfrutau d'aquest vespre i entrau amb bon peu a l'any nou. (No diré quin dels dos és el bon peu, per evitar represàlies).
Gravatar FrIkI a les 17:19 31/12/2006
#4 FrIkI, t'enriuràs pero un dels meus objectius d'aquest nadal era programar un sheduler FIFO cutre, però funcional, per a fer-lo funcionar amb algún kernel 2.4. Està a la llista TODO :)
Gravatar servo a les 17:32 31/12/2006
#5 #4 Bon intent per guanyar hacker-points, però crec que no cola...
Gravatar FrIkI a les 17:35 31/12/2006
#6 Molts d'anys a tu també, per la part que hem toca :-P.

Que tengueu una entrada d'any meravellosa i que el 2007 poguem veure coses collonudes!!

Molts d'anys!!
Gravatar Kuratowsky a les 18:42 31/12/2006
#7 Cuquiiii!!! no he vist el mail fins avui!! moltes gràcies, jo tb te desig lo millor x akest any. Una forta abraçada i ens veim ben aviat germanet postís!!!
Gravatar Margalida Pericàs a les 21:15 3/1/2007
Articles
Categories
Efemerides
Ja fa un any...
Arxius
Enllaços
Comentaris
  • S'han fet 423 comentaris
Sindicacions
rss2RSS2 a les noticies
rss2RSS2 als comentaris
Darrera Actualització
  • 1:34 20/2/2018
Contacte

Antoni Villalonga i Noceras

Ensaïmada

Validadors

Valid XHTML 1.0 Transitional

Valid CSS!

[Valid RSS]

Powered by FrikiBLOC. Els gràfics els ha fet en Peter, gràcies! Darrera actualització: 1:34 20/2/2018