f fffffffff friki.cat
Aquest és un bloc friki
El Mundo contra Mallorca
No, tranquils, no he tornat a anar en Bus (https://friki.cat/noticia/110.html)...
Avui, en Miquel Àngel Tortell ha presentat a Muro el seu llibre anomenat així. Encara no he tengut collons de pegar-li una fulletjada (per parlar clar).

Si ho he de dir jo, la presentació ha estat un èxit. El local estava ple a vessar hi havia més gent dreta que asseguda. Segons un recompte independent (en Joan Calet) hi havia un centenar llarg de persones, segons el Mundo devien ser 7 o 8 'batasunos'.

M'ha agradat la presentació. Bé, a mi m'encanta sentir parlar en Miquel Àngel, que hi farem. Ha fet una repassada a tots els temes del llibre. No m'atrevesc a fer un resum ni extreure cap cita del que ha dit, per fer-ho malament val més callar de vegades ;-) Per ubicar-vos als que no hi heu vengut, només vos diré que aquest llibre és un recull d'articles d'aquest diari agrupats per temes i analitzats per l'autor on, si no vaig errat, es manifesta la forma de fer 'periodisme' d'aquesta gent, la forma de manipular i insultar els que no combreguen amb les idees de la meitat més radical del PP. Tot això analitzat amb la intenció de riure. L'autor ha dit una cosa així: "Ells s'hen han volgut enriure fins ara de nosaltres, ara ens toca riure un poc a nosaltres" (les paraules no sé si eren exactament aquestes, ja me perdonarà).

Bé, promet escriure un altre article més envant per contar-vos que n'he trobat.

Ah! M'hen descuidava. Tampoc és que m'hagi vengut gens de nou, ni una mica. El pròpi autor ha dit que prefereix que llegeixi molta gent aquest llibre a vendre'n molts i que ho llegeixin uns pocs. És una cosa sense importància, però m'agrada repassar-ho cada vegada que un autor (sigui un músic, un pintor o qui sigui) demana que es difongui la seva obra. Així que ja ho sabeu, bookcrossing.

Ja tenc ganes de saber que en dirà el diari d'aquesta presentació. De quina forma insultarà a l'autor i a la editorial? Ens insultarà també als que hem anat a la presentació? A en Miquel Àngel també el ficaran a la trama dels 11-M? Qui sap!

El Mundo contra Mallorca


PD: Me feia com a por escriure sobre el que no he llegit, esper haver estat atent a la presentació i no haver amollat cap disbarat ;-)

PD 2: Ara no trop cap imatge de la portada, ni cap enllaç oficial ni semi-oficial, si m'hen podeu fer arribar estaré encantat d'afegir-ho.

Au. m'en vaig a pegar-li una ullada. Bona nit a tothom!
Enviat a les 0:54 15/4/2007 a la categoria Cultura amb 4 comentaris.

Comentaris:

#1 ROJILLOS!!! si el llegeixes abans d'anar a dormir... tendràs "pesadillas"!!!
Gravatar peter punk a les 16:14 15/4/2007
#2 Mirau lo que he trobat. Això deia El Mundo dilluns passat. Com veis apel·len a la llibertat d'expressió per a defensar aquest tipus de periodisme bassura.

Darrer paràgraf: http://www.elmundo-eldia.com/2007/04/09/opinion/1176069603.html
Gravatar FrIkI a les 23:00 15/4/2007
#3 "Teniendo en cuenta cuáles son las prioridades ideológicas de este filólogo y político de Muro; a saber: el nacionalismo y la llengua, cuanto pueda escribir será, simplemente, una prueba irrefutable, una más, de su sectaria intolerancia hacia todo aquello que, no sin esfuerzos, nos hace cada día un poco mejores: la libertad de expresión"

(jo també en se fer de periodisme com "ElinMundo")

Teniendo en cuenta cuáles son las prioridades ideológicas de este periodico de España; a saber: el nacionalismo derechista y la llengua del gran imperio, cuanto pueda escribir será, simplemente, una prueba irrefutable, una más, de su sectaria intolerancia hacia todo aquello que, no sin esfuerzos, nos hace cada día un poco peores: la libertad de ir jodiendo todos los que no estan de nuestra parte.

(no són tan llumbreres per lo vist es d'aquest diari. Lo que fan ells jo també ho se fer... demagogia! manipulació!... ho deix fer, no me vull enfadar, és tard!)
Gravatar peter punk a les 0:51 16/4/2007
#4 #3 jijiji
Gravatar FrIkI a les 2:20 16/4/2007
Articles
Categories
Efemerides
Ja fa un any...
Arxius
Enllaços
Comentaris
  • S'han fet 423 comentaris
Sindicacions
rss2RSS2 a les noticies
rss2RSS2 als comentaris
Darrera Actualització
  • 1:34 20/2/2018
Contacte

Antoni Villalonga i Noceras

Ensaïmada

Validadors

Valid XHTML 1.0 Transitional

Valid CSS!

[Valid RSS]

Powered by FrikiBLOC. Els gràfics els ha fet en Peter, gràcies! Darrera actualització: 1:34 20/2/2018