f fffffffff friki.cat
Aquest és un bloc friki
1+2=3
La primera, 'No es país para viejos' (No country for old men). Una bassura, en tota regla, no hi puc afegir gaire més... molt bé en Bardem, però ni tan sols el seu personatge de fugit mental salva la pel·lícula. 4 estatuetes (millor pel·lícula inclosa), això sí... jujuju
A l'altra cara de la moneda, dues més. "Los falsificadores", una història d'un falsificador jueu en temps dels camps de concentració. Just en començar a veure els camps de concentració vaig recordar la història d'algun documental (Canal Historia, suposo). La vaig disfrutar, tot i saber com acabaria, genial tant la historia com els personatges i les idees que passen pel cap als 'falsificadors'.
La darrera, Juno. Just la acab de veure, està bé. La història és de peli de diumenge per la tarda, una noia de 16 anys, que es queda embarassada i decideix tenir el fill i donar-lo en adopció. No dona molt de joc això d'embarassos, però m'encanta la forma com na Juno, la protagonista, va contant el que passa i, sobre tot, el seu humor àcid en moments clau. No se perqué, però em recorda, en alguns moments, a na George, de 'Tan muertos como yo'. El film ens deixa un parell de frases per a emmarcar xD

Bé, no fa falta em digueu que no valc ni dos duros com a crític de cinema. Però tampoc podria ser un pirat que va matant gent amb una bombona d'aire comprimit, ni un falsificador que no veu més enfora de la seva ombra ni, es clar, puc quedar embarassada als 16 anys.

PD: Es cerca a algú que l'hi hagi agradat la peli den Bardem (absteniu-vos professionals del cinema i crítics panxuts)
Enviat a les 5:16 26/3/2008 a la categoria Cultura amb 2 comentaris.

Comentaris:

#1 Gusili! Ta molt bé aquestes explications que fas de ses pelis. Si vols, encara que sigui un poc crític i un poc panxut que no distingueix un mòbil d'un comandament remot de TV, et donaré la meva opinió.
Sa den Barrim no vaig tenir collons d'anar ni a veure el trailer (en mallorquí sa camiona) tota referència que m'ha arribat és negativa. Els falsificadors me la deix pendent d'anàlisi.
Juno, una pelicula que em va agradar encara que no aconseguís posar-me els mugrons de punta però l'humor de na Juno... el millor del film.
Ahir vaig començar a veure els dos caires, ja sé que no podria anar ni als oscars però hi ha un parell de puntassos bastant bons com per exemple la inclusió d'elements a la història (i hasta aqui puedo contar) el problema que hi veig jo és a vegades abusen dels recursos i si arriben a fer-se repetitius... aborreixen! Crec que és una película per veure per parts.
Ara sa que me queda per veure i analitzar és sa darrera de na Celia Blanco que ja et diré que tal.

Salut i crispetes!
Gravatar Mayolicus a les 8:31 26/3/2008
#2 Doncs jo vaig veure "sa den Bardem", No es país para viejos, i SI, em va agradar, i mira que no em solen agradar les històries dels germans Cohen, però renoi, esta bé la pel·lícula a banda del gran paper que fa l'actor espanyol.
A veure si deixam de mirar tant de P0rn!!! Vaja crítiques FrIkI!!! ETS UN TROLL CINEMATOGRÀFIC!
Gravatar peterpunk (TROLL) a les 0:11 30/3/2008
Articles
Categories
Efemerides
Ja fa un any...
Arxius
Enllaços
Comentaris
  • S'han fet 423 comentaris
Sindicacions
rss2RSS2 a les noticies
rss2RSS2 als comentaris
Darrera Actualització
  • 1:34 20/2/2018
Contacte

Antoni Villalonga i Noceras

Ensaïmada

Validadors

Valid XHTML 1.0 Transitional

Valid CSS!

[Valid RSS]

Powered by FrikiBLOC. Els gràfics els ha fet en Peter, gràcies! Darrera actualització: 1:34 20/2/2018